Gyömrői Mystic Moment Esküvői Ruhaszalon vezetője Menyasszonyi ruha

Menyasszonyi ruha blog, nem csak menyasszonyoknak!

Itt, a ezen az oldalunkon a fő nem csak a menyasszonyi ruha blog a téma. Azért is kezdtük el ezt a kisebb oldalt, mert nagyon sok kérdés merül fel a konzultációink során mind a menyasszonyi ruha miatt vagy a szervezéssel kapcsolatban. Persze minden fontos dolgot igyekszünk a menyasszonyi ruha témáról is leírni nektek, de itt szeretnénk egy kis útmutatást nyújtani nektek az esküvő szervezéssel kapcsolatban. Továbbá igyekszünk minden fontos és fontosabb hírt megmutatni nektek a Mystic Moment Esküvői Szalonnal kapcsolatban. Például: Milyen új és különleges menyasszonyi ruhák érkeztek a szalonunkban, melyik kiállításokon jártunk és milyen tapasztalataink voltak, kikkel találkoztunk és hova megyünk legközelebb,továbbá igyekszünk írásainkkal és ötleteinkkel segíteni nektek és értékes tanácsokat adni az esküvő megszervezése és a menyasszonyi ruha kiválasztásával kapcsolatban.

Minden témát amit a Menyasszonyi ruha blog oldalunkra feltöltünk annak megfelelően választunk ki, hogy nektek segítsünk mint pl.: „A fehér menyasszonyi ruha története”.  Próbálunk a lehető legtöbb kérdésetekre válaszolni. Amik felmerülhetnek akár internetes keresgélés során,vagy akár egy ruhapróba alatt. A blog bejegyzéseknél tudtok hozzászólásokat is írni egy-egy témához. Ha szeretnétek jelezzétek bátran azt is, hogy milyen témákban olvasnátok szívesen. Nyitottak vagyunk mindenféle segítő hozzászólásra. 

Igyekszünk folyamatosan bővíteni témáinkat és folyamatosan frissíteni aktuális híreinket is, hogy napra készek legyetek. Természetesen, ha valamit nem találtok az oldalunkon nyugodtan jelezhetitek nekünk továbbra is a kapcsolat fül alatti űrlapon keresztül,a facebook oldalunkon vagy akár telefonon is a 0670 944 33 83 -as telefonszámon.

Kellemes olvasgatást és nézelődést  kívánunk nektek web- és facebook oldalunkon!  

Kövessetek minket a facebook oldalunkon is. Ott egy kicsit gyorsabban megy aktuális frissítés, de kérlek nézzétek el ezt nekem.

A bejegyzéseink mind segítő szándékúak, nem szeretnénk senkit sem megbántani semmivel.  

Jelentkezzetek be hozzánk, hogy megtekinthessétek a teljes kollekciónkat és nyugodt körülmények között választhassátok ki a számotokra tökéletes menyasszonyi ruhát. Időpontot foglalni ingyenes ruhapróbára a Mystic Moment Esküvői Szalonba a  kapcsolat fül alatti űrlapon keresztül, a facebook oldalunkon vagy  a 0670 944 33 83 -as telefonszámon tudtok.