Eladó Ruhák

Kedves Vendégek!

Eladó ruhák kedvező áron azért, hogy megtarthasd a csodaruhád !

Nem szeretnél bérelni? Ha inkább megvásárolnád álmaid ruháját, akkor nálunk jó helyen jársz! Kifutó modelljeinket kiárusítjuk és lehet valahol köztük lapul a számodra tökéletes ruha! Kérj időpontot, gyere el,  próbáld fel és vidd haza! 

Időpont kérése azért javasolt, hogy a ruhapróbán csak veled tudjunk foglalkozni és senki se zavarhasson meg téged a nagy döntésben!

Telefonszámunk: 06 70 944 33 83

Találd meg álom ruhád akár már 15 000 Ft-ért és ne szalaszd el ezt a nagy lehetőséget!

Ezentúl ebben az albumban fogjátok megtalálni azokat a menyasszonyi ruháinkat és színes ruháinkat, amelyeket meg is tudtok vásárolni.  Érdeklődni a részletekről a kapcsolati oldalunkon , a 0670 944 33 83 -as telefonszámon, vagy https://www.facebook.com/mysticmomenteskuvoiszalon/ a  oldalon keresztül tudtok. Eladó ruháink között folyamatosan vannak menyasszonyi ruhák, alkalmi ruhák, menyecske ruhák és koszorúslány ruhák is. Ha szeretnétek megtekinteni és felpróbálni ruháinkat, akkor a fentebb említett kapcsolati oldalunkon vagy telefonszámon keresztül tudtok egyeztetni időpontot ruhapróbára. Továbbá nem csak eladó ruháink vannak, hanem egyéb kiegészítőink is mint pl.: hajdíszek, nyakláncok, tortadíszek…stb. Természetesen a bérelhető ruháink is megtekinthetőek és próbálhatóak a ruhapróba során. Bérelhető ruháink között szintén megtalálhatóak menyasszonyi ruhák széles választéka, koszorúslány ruhák, menyecske ruhák stb……  A feltöltött képek csak töredéke azoknak a ruháknak amelyek megtalálhatóak megvételre és bérlése szalonunkban. Persze igyekszünk folyamatosan feltölteni az aktuális képeket. 

Ne felejtsétek el nálunk a ruhapróba ingyenes és semmilyen kötöttséggel sem jár! Fontos, hogy kérj időpontot, mert csak abban az esetben tudjuk biztosítani, hogy a ruhapróba zavartalanul telhessen és csak veled tudjunk foglalkozni.

Várunk titeket szeretettel Gyömrőn a Romantika Fővárosának központjában, a Mystic Moment Esküvői Ruhaszalonban!

Családias környezetben, személyre szabott árakkal és álom ruhákkal várunk titeket!