• Kollekcióink »
  • Empire fazonú menyasszonyi ruha / Tengerparti menyasszonyi ruha

Üdvözöllek a Mystic Moment Esküvői Szalon honlapján!

 

Albumainkban megtekinthetitek a Mystic Moment Esküvői Szalon aktuális kollekciójának egy részét. Készítettünk egy új albumot is  ahol ezentúl kiárusított esküvői és alkalmi ruháinkat tekinthetitek meg. Természetesen az albumokba feltöltött képeink a menyasszonyi ruhákról csak töredéke a szalonban megtalálható menyasszonyi ruháknak. 

Mystic Moment Esküvői Ruhaszalon

 

Szalonunk kollekciójában megtalálhatóak neves márkás menyasszonyi ruhák (Mori Lee, Ronald Joyce, Alfred Angelo,Pronovias,La sposa,Maggie Sottero,Cosmobella ….stb)és egyedi gyártású saját márkás menyasszonyi ruhák is.Esküvői ruhák terén nem csak kis méretű ruhákkal foglalkozunk,hanem vannak nagyobb méretű ruháink is.Számtalan kiegészítőkkel rendelkezünk a menyasszonyok számára(bolerók, stólák,kesztyűk, fátylak, kalapok, fejdíszek, ékszerek, …stb) . Már az sem okozhat fejtörést az esküvő szervezése alatt, hogy honnan legyen a vőlegénynek legényinge,ugyanis az is kapható nálunk különböző fazonokban és méretekben.Természetesen, ha fehér vagy más színes ingre van szükségetek az is megoldható,de ez után érdeklődjetek szalonunkba!

Folyamatosan arra törekszünk,hogy minél több képet feltölthessünk menyasszonyi ruháinkról annak érdekében,hogy már weboldalunk megtekintésekor bele láthassatok mennyire gyönyörű és egyedi menyasszonyi ruhákkal foglalkozunk.Amennyiben kérdésetek van a ruhákkal kapcsolatban még a ruhapróba előtt keressetek bátran. 

Ne felejtsétek el azt sem, hogy a weboldalunkra és facebook oldalunkra feltöltött  menyasszonyi ruhák mind próbálhatóak szalonunkban.  Időpont egyeztetése javasolt annak érdekében, hogy a ruhapróba nyugodt körülmények között telhessen el számotokra és azalatt csak veled tudjunk foglalkozni. A ruhapróba során  minden ruhánkat megtekintheted és a neked tetsző darabokat fel is próbálhatod, akár kiegészítőkkel együtt.

Ha felkeltettük az érdeklődésetek akkor kérjetek bátran időpontot ruhapróbára a 0670 944 33 83 -as telefonszámon,itt a weboldalunkon a kapcsolat fülön keresztül vagy akár a facebook oldalunkon. 

https://www.instagram.com/mysticmomenteskuvoiszalon/