Menyasszonyi ruha

Ruháink a legelőkelőbb szövetekből, selymekből készülnek, kézzel vart Swarovski kristályokkal, aprólékos kézi gyöngyözéssel, különleges finom csipkékkel teszik utánozhatatlanul széppé és elegánssá esküvői ruháinkat. Olyan világmárkák közül válogathatsz nálunk, melyek már szerte a világban bizonyították szépségüket, egyediségüket, és rengeteg elismeréssel is büszkélkedhetnek. Mi tudjuk, a tökéletes ruha kiválasztása a legfontosabb dolog (persze csakis a tökéletes Társ kiválasztása után), és részünkről megtisztelő a Menyasszony belénk fektetett bizalma, hiszen Mi azért vagyunk, hogy minden az elképzeléseknek megfelelően haladjon egészen a Nagy Napig. Elhoztuk Neked azt a minőséget, ami minden eddiginél jobban egyedivé tesz az esküvő meghitt pillanataiban.

Báli fazonú menyasszonyi ruha

Testre szabott felsőrész, deréktől bővülő, nagyvonalúan leomló szoknya jelemzi. Az igazi "királynői" ruhának is szokták mondani. A báli fazonú menyasszonyi ruhák leginkább nagy, tradicionális esküvőkhöz valók, mivel jól illenek az esemény formalitásához. Csakúgy, mint az A-vonalú, a báli esküvői ruhák is többféle nyakrésszel és ujjhosszal viselhetők. Ezeknek az elemeknek a kombinálásával más és más kinézetet kap a ruha. Diszítésük az egyszerűtől a pazarúl díszítettig terjedhet.

Sellő fazonú menyasszonyi ruha

Ahogyan a neve is sejteti, a sellő fazonú ruha a vékonyságot hangsúlyozza, alakot kiemelő, térdtől lefelé pedig bővített. Ez a modell a legszexisebb mind közül, de olyan menyasszonyoknak ajánljuk, akik szinte semmit sem akarnak rejtegetni.

A vonalú menyasszonyi ruha

Az A vonalú ruha, vagy más néven „hercegnős menyasszony ruha” nem emeli ki a csípőt. Az egyenes varrás a válltól végigköveti a test formáját, a harangszabású ruha leginkább egy A betűhöz hasonlítható. A legtöbbek szerint az ilyen stílusú menyasszonyi ruha a legszebb. Az A vonalú ruha eltakarja a hibákat, viszont akkor is viselheted ezt a fazont, ha tökéletes az alakod és nincs rejtegetnivalód, mutasd meg bájos formáidat egyik A vonalú ruhánkban.

Rövid menyasszonyi ruha

Ezt a fazont kimondottan jó lábú menyasszonyoknak ajánljuk. Akik biztos feltűnést szeretnének kellteni azoknak ajánljuk. Itt is sok fazonú és hangulatú ruhából lehet válogatni. Ez a könnyed viselet a szép meleg nyári napon kicsit extravagánsabbak megjelenést biztosít.

Empire fazonú menyasszonyi ruha / Tengerparti menyasszonyi ruha

Sokan szokták görög stílusú menyasszonyi ruhának is mondani. Jellemzőjük a mellrésznél szűk, de mell alatt bővülő szoknyarész. A szoknya általában egyenes esésű, ennek a fazonnak nincsen nagy abroncsos alsó része. Ezek a ruhák nagyon lágy esésű, könnyű anyagokból készülnek. Azon menyasszonyok számára ajánljuk, akik szeretnének kényelmes ruhát viselni az esküvőjükön, esetleg szeretnék elvonni a figyelmet a problémás területekről – has, csípő, de a szűk mellrésszel a szép dekoltázsra hívnák fel a figyelmet. Ezt a típusú menyasszonyi ruhát javasoljuk kismama menyasszonyoknak, illetve ideális viselet tengerparti esküvőhöz is.

Üdvözöllek a Mystic Moment Esküvői Szalon honlapján!

 

Albumainkban megtekinthetitek a Mystic Moment Esküvői Szalon aktuális kollekciójának egy részét. Készítettünk egy új albumot is  ahol ezentúl kiárusított esküvői és alkalmi ruháinkat tekinthetitek meg. Természetesen az albumokba feltöltött képeink a menyasszonyi ruhákról csak töredéke a szalonban megtalálható menyasszonyi ruháknak. 

Mystic Moment Esküvői Ruhaszalon

 

Szalonunk kollekciójában megtalálhatóak neves márkás menyasszonyi ruhák (Mori Lee, Ronald Joyce, Alfred Angelo,Pronovias,La sposa,Maggie Sottero,Cosmobella ….stb)és egyedi gyártású saját márkás menyasszonyi ruhák is.Esküvői ruhák terén nem csak kis méretű ruhákkal foglalkozunk,hanem vannak nagyobb méretű ruháink is.Számtalan kiegészítőkkel rendelkezünk a menyasszonyok számára(bolerók, stólák,kesztyűk, fátylak, kalapok, fejdíszek, ékszerek, …stb) . Már az sem okozhat fejtörést az esküvő szervezése alatt, hogy honnan legyen a vőlegénynek legényinge,ugyanis az is kapható nálunk különböző fazonokban és méretekben.Természetesen, ha fehér vagy más színes ingre van szükségetek az is megoldható,de ez után érdeklődjetek szalonunkba!

Folyamatosan arra törekszünk,hogy minél több képet feltölthessünk menyasszonyi ruháinkról annak érdekében,hogy már weboldalunk megtekintésekor bele láthassatok mennyire gyönyörű és egyedi menyasszonyi ruhákkal foglalkozunk.Amennyiben kérdésetek van a ruhákkal kapcsolatban még a ruhapróba előtt keressetek bátran. 

Ne felejtsétek el azt sem, hogy a weboldalunkra és facebook oldalunkra feltöltött  menyasszonyi ruhák mind próbálhatóak szalonunkban.  Időpont egyeztetése javasolt annak érdekében, hogy a ruhapróba nyugodt körülmények között telhessen el számotokra és azalatt csak veled tudjunk foglalkozni. A ruhapróba során  minden ruhánkat megtekintheted és a neked tetsző darabokat fel is próbálhatod, akár kiegészítőkkel együtt.

Ha felkeltettük az érdeklődésetek akkor kérjetek bátran időpontot ruhapróbára a 0670 944 33 83 -as telefonszámon,itt a weboldalunkon a kapcsolat fülön keresztül vagy akár a facebook oldalunkon. 

https://www.instagram.com/mysticmomenteskuvoiszalon/