Egy kicsit az elmúlt időszakról

Megújultunk az elmúlt két évben, ugyanis új helyre költözött a esküvői ruhaszalon. Gyömrőn maradtunk természetesen, de egy tágasabb és elérhetőbb üzletet tudhatunk mostmár a magunkénak.

Mystic Moment Esküvői Ruhaszalon Kirakat
Kirakatunk

A Covid ellenére is igyekeztünk minden menyasszony igényét tökéletesen kielégíteni és imádtuk minden percét a megszorítások mellett is a ruha kiválasztásával eltöltött időben és az utána következő próbák is szuper hangulattal teltek. Nagyon köszönjük, minden vendégünknek a bizalmat!

Persze a szalagavatósok sem maradhatnak ki, hiszen csodálatos fiatal lányokat ismerhettünk meg és nagyon reméljük az idei és az elkövetkező 100 évben is minden kedves hozzánk betérő szalagavatós, menyasszony, koszorúslány ugyanúgy meg lesz velünk elégedve és ruháinkkal mint az eddigi csodálatos vendégeink. 🙂

2022-ben sem szeretnénk tétlenkedni, hiszen továbbra is várjuk a menyasszonyokat, valamint a további érdeklődőket és igyekszünk mindenben rugalmasak lenni. Minden erőnkkel azon vagyunk továbbra is, hogy megérdemeljük a bizalmatokat és továbbra is a tőlünk megszokott maximumot nyújtsuk számotokra.

menyasszonyi ruha

Várunk titeket szeretettel továbbra is a Mystic Moment Esküvői Ruhaszalonban Gyömrőn, a Szent István út 20/a szám alatt. Gyönyörű ruhák, elérhető árakon!

Akár menyasszonyi ruhát keresel, akár szalagavatós ruhát szeretnél bérelni, nálunk tökéletes helyen jársz! Bízd ránk magad és tapasztald meg, milyen érzés szakértők segítségével megtalálni a tökéletes ruhát. 🙂

Természetesen ahhoz, hogy továbbra is csak veletek tudjunk foglalkozni és a megszokott minőségben történjen a ruhapróba, szükséges, hogy időpontot egyeztessetek!

Ezt megtehetitek a közösségi oldalainkon( facebook, instagram ), itt a weboldalon vagy akár telefonon a :06709443383 -as telefonszámon is!

Köszönjük a bizalmatokat és csodálatos perceket amiket megosztotok velünk:

Szabó-Bodoki Henrietta

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.