Gyömrői Esküvő Kiállítás 2018

Esküvő Kiállítás Gyömrőn

A képet Nilla foto készítette.

2018 év vége felé még egy nagy megtiszteltetés ért bennünket, részt vehettünk egy csodálatos hangulatú esküvő kiállításon Gyömrőn!

Felkértek minket, hogy a Gyömrői Esküvő Kiállításon és Show-n a ruhabemutató alatt a modelleken a mi ruháink legyenek. Természetes , igent mondtam hiszen ez egy nagyon nagy megtiszteltetés számunkra. Gyömrő a mi kis otthonunk amelyet nagyon szívesen reklámozunk bárhol és bármikor és persze azt se felejtsük el, hogy Gyömrő nem más mint a Romantika Fővárosa.

December második hétvégéjén került megrendezésre az esemény. Esküvő Kiállítás és Show keretén belül. Nagyon izgatottak voltunk, mert Gyömrőn, Esküvő Kiállításon még nem vettünk részt ruhabemutatón a ruháinkkal. Ez külön izgatottsággal töltött el teljesen bennünket.

esküvő
esküvő

Röviden és tömören az eseményről: A kiállítók nagyon színvonalasak voltak , a helyszín a megújult Új Halászkert étterem volt.

Nagyon rendezett és letisztult volt minden. Tökéletes összhang volt a szervezők és a kiállítók között. Az esemény nagyon színvonalas és minőségi időtöltést kínált az ide látogatóknak. Szeretném ezúton megköszönni a modelleknek is a közreműködést. Nagyon fegyelmezettek és gyönyörűek voltak.

A ruhabemutatón a különleges és gyönyörű hajkölteményeket amiket a lányok viseltek, egy nagyon profi fodrász készítette: Sasadi Klári . A virág dekorációt ,amelyek nem minden esetben a szokványosak voltak, viszont gyönyörűek és kreatívak voltak azokat pedig Babónak vagyis a Kleink Virágüzletnek köszönhettük. A dekorációt a Színvilág Esküvői Dekoráció készített. A dekoráció nagyon letisztult és különleges volt. A képeket pedig Nilla foto-nak köszönhetjük! A menyasszonyi ruhákat pedig a Mystic Moment Esküvői Ruhaszalon biztosította.A bemutatott darabokat tekintve igyekeztünk bemutatni mind a klasszikus vonalat és mind a különlegesebb vonalat is fazonokban és megjelenésben is. Ezért voltak fehér és kicsit átlagostól eltérő színesebb ruháink is a lányokon.

Természetesen volt kint még, zenekar,esküvői Dj, süteményes(Horváth Cukrászda Maglód), utazási iroda( Caterina Travel Utazásiiroda), vőfély és ceremóniamester( Balogh Tamás), sminkesek( Kozma Vivien), masszőr (Sasadi Szilvia aki a Gyömrő Villában található meg) is. A szervezés profi és az érdeklődők is megtalálták amire szükségük volt. Remélem mindenki olyan elégedetten távozott mint, mi szolgáltatók. Köszönet mindenkinek !

Ha tetszettek a ruháink, lépj velünk kapcsolatba: weboldalunkon vagy hívj a 06709443383-as telefonszámon