Fotózás

Különleges fotózáson jártunk február elején

 

Egy nagyon kedves kollégánk,  Romanova Photo ( azaz Romanov Anni) felkért minket egy különleges fotózásra. Nagy örömmel töltött el minket a fotózás gondolata és,  hogy segíthetünk neki csodálatos menyasszonyi  ruháinkkal. Amint megkaptuk a felkérést és az elképzelést a fotózásról, azonnal elkezdtünk ötletelni melyik ruháink is lennének a legjobbak egy ilyen különleges fotózásra.

fotózás

Mystic Moment Esküvői Szalon Gyömrőn

Végül 4 különböző, de stílusban hasonló ruhát választottunk. Pont előtte nem sokkal jött egy csodálatos új ruhánk. Egy púder színű csoda 3D-s virág díszítéssel és nem volt kérdés ezt mindenképpen szeretnénk viszont látni a fotózáson. A ruha ejtett pántos és a szoknya része pedig a ma divatos „hullámos aljú”. Ajánljuk minden olyan menyasszonynak akik bevállalósak a színekben is. 

fotózás Mystic Moment Esküvői Szalon

Mystic Moment Esküvői Szalon Gyömrőn

A második ruha egy szintén pántos ,de teljesen más stílusú ekrü színű ruha volt, csipkézett felsőrésszel. Ezt azon menyasszonyainknak ajánljuk akik imádják a hatalmas szoknya részt és igazán hercegnőnek szeretnék magukat érezni.

fotózás Mystic Moment Esküvői Szalon

Menyasszonyi ruha a Mystic Moment Esküvői Szalonban

A harmadik ruhánk egy egyszerűbb a vonalú szintén ekrü színű ruha volt, pánt nélkül egy bunda pelerinnel és sok sok csipkével. Ez a ruha azon menyasszonyok számára a legideálisabb akik szeretik az egyszerűséget,de mégis arra vágynak, hogy legyen valami különleges a ruhájukba.

fotózás Mystic Moment Esküvői Szalon

Esküvői Ruha a Mystic Moment Esküvői Szalonban

A negyedik ruhánk egy arany színű ruhánk volt, gyönyörű hímzéssel és hozzáillő stólával.  Ezt a ruhát pedig azoknak az aráknak ajánljuk akik szintén az egyszerűségre törekszenek, de mégis szeretnének egy kis extrát.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a lehetőséget neki és a modelleknek akik türelmesen végigcsinálták a ruhapróbát.  Nagyon jó volt velük dolgozni, mert a hangulat mindig mosolygós és nagyon vidám volt.  A helyszín, a Little Grandma is nagyon szép  és különleges volt, bátran ajánlom mindenkinek, ha egy jó beltéri helyszínt szeretne fotózáshoz.  

Szerintem a csodálatos képek magukért beszélnek és ezúton is bátran ajánlom nektek fotósként Romanova Photo-t. Profi, nyitott,nagyon kreatív,  kedves és végtelenül türelmes mindenkivel. 

Ha bármelyik ruhánkat szeretnéd felpróbálni, akkor jelentkezz be hozzánk ingyenes ruhapróbára a 0670 944 33 83 -as telefonszámon! 

Várunk szeretettel!

B.H.