A menyasszonyi ruha története a próba során

A menyasszonyi ruha története a próba során 🙂

Mindig merülnek fel kérdések a ruhapróbával kapcsolatban ezért szeretnék egy kicsit írni nektek, a menyasszonyi ruha történetéről a próbák során.

Mennyi ruhát próbálhatok fel?

A mi Szalonunkban annyi menyasszonyi ruha felpróbálása lehetséges amennyit csak szeretnél. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden egyes menyasszonyi ruha tetszeni is fog és ezért felveszel mindent hátha az lesz az igazi. Általában a bemutatkozás után felteszek néhány kérdést az elképzeléseiddel kapcsolatban és azok után megmutatok neked minden ruhát. Kiválasztod azokat a darabokat amiket szeretnél felpróbálni és kezdődhet a móka. 

esküvői szalon

Menyasszonyi ruhaszalon Gyömrő

Nem tetszik a vállfán,de az elképzelésemnek megfelel. Mégis felpróbáljam?

Igen. Fontos azt tudnotok, hogy minden ruha (akár menyasszonyi vagy hétköznapi) teljesen másképp mutat egy vállfán mint rajtad. Lehet magadon sem fog tetszeni, de az is előfordulhat, hogy teljesen beleszeretsz.

Mennyi ideig fog tartani?

Az idő. Mindenki azt szeretné tudni mikor végezni. Sajnos ezt előre nem tudom pontosan megmondani. Általában 1,5 -2 órát szoktunk számolni egy menyasszonyi ruhapróbára. Persze lehet, hogy annyira szerencsés vagy, hogy elsőre belebújsz a tökéletesbe. Az is lehet, hogy az ötödikbe szeretsz bele. A lényeg. Mindig azt kérem a menyasszonyoktól , hogy ne kapkodjunk. Élvezzük ki az alkalmat, hogy csak velünk foglalkozik mindenki.

Hány főt vihetek magammal?

Amennyit szeretnél. De! Ne felejtsd el, minél több kísérő annál többféle igény és vélemény. Senki sem egyforma. A legjobb , ha maximum 3 főt hozol magaddal. Olyanokat akiknek a véleményében 100%-ig megbízol . Ez azért fontos, mert neked is van egy elképzelésed és nekik is. Lehet, hogy valami tetszik de a többieknek nem. A szívedre kell elsősorban hallgatnod, majd utána a véleményekre.

Gyömői Mystic Moment Esküvői Ruhakölcsönző : Menyasszonyi ruha fotózás

Gyömői Mystic Moment Esküvői Ruhakölcsönző : Menyasszonyi ruha fotózás

Mibe menjek a ruhapróbára?

Természetesen ruhába.  A legjobb, ha olyan melltartót választasz erre az alkalomra, amely pánt nélkül is hordható, hiszen nem túl csinos amikor pl..: egy pink melltartó pánt virít a hófehér ruha mellett. Ha szeretnéd már most egyben látni magad akkor érdemes egy magas sarkút is hoznod magaddal,de persze nem kötelező. Ezek mellett szoktuk még kérni, hogy lehetőség szerint a legminimálisabb smink legyen rajtad. Ez azért fontos mert te sem szívesen próbálsz fel olyan ruhát amin van egy-két alapozó vagy rúzsfolt . A menyasszonyok folyamatosan jönnek így nem tudjuk minden próba után tisztítani a ruhákat.

Lehet fotózni?

Természetesen lehet. Minden felpróbált ruháról szemből egy darab kép készíthető. Miért is? Azért mert, amíg a ruha nincs tökéletesen ráigazítva addig nem biztos, hogy hátulról is olyan esztétikus mint elölről. Az egy darab pedig azért, mert nem szeretnénk ha egy ruhapróba azért tartana 4 órán keresztül mert a menyasszony mindenféle pózból szeretné látni magát a képeken. Ezt hagyjuk meg a Nagy Napra. Amit még nem hagyhatok ki. Minden menyasszonynak szoktuk jelezni, hogy a képeket addig amíg nincs a ruha lefoglalózva nem szeretnénk viszont látni az interneten.
Ha további kérdésetek van, keressetek bátran!
Bodoki Heni
Mystic Moment Esküvői Ruhaszalon
Bejelentkezés: 0670 944 33 83