téliesküvő

A Télen menyasszonynak lenni ?! / 5 ok miért jó a téli esküvő /

A Télen menyasszonynak lenni ?! 5 ok miért jó a téli esküvő

 

Általában  fő esküvőszezon májustól szeptemberig tart, persze máskor is ki lehet mondani a boldogító igent , sőt egyre többen részesítik előnyben. Összeszedtük, miért érdemes a téli esküvő megtartása,  továbbá mi teheti egyedivé és különleges élményé a nagy napot például decemberben vagy januárban.

elképzelt gyömrői esküvő télen

Téli Esküvő Gyömrőn

1 Hó és jég téma

Hazánkban is egyre gyakoribb a külföldről átvett szokás, hogy a menyegzőnek témája van, tehát a stílusirányzatot döntően befolyásoló kerettörténete van.  Télen különösen a kék, az ezüst, a fehér, a pezsgő a domináns színek, de  változatosabb megjelenítésére is törekedhettek.

Téma lehet például „jégkirálynős” téli kastély a helyszín, plusz szeretitek a kihívásokat akár fogadhattok Jégszobrászokat és akkor megvalósítják a menyasszony legvadabb ötleteit is csodás jégszobrokba öntve. De ha Ti magatok is kreatívok vagytok akkor építhettek hóból szobrokat vagy díszeket.

Esküvői jégszobor

Esküvői jégszobor

2 Nyugisabb időbeosztás.

Valószínűleg ilyen időszakban nincs sok esküvő, így nem kell várnod az előző párra, hogy befejezzék a házasság kötést, vagy nincs az a nyomasztó érzés,  hogy már a következő pár és a násznépe vár a házasságkötő előtt . így lazább időbeosztás van a házasságkötő teremben és a templomban is.  Nem fogod úgy érezni, mintha futószalagon menne a dolog.

téliesküvő

Esküvői-szertartási-helyszín

 

3 Szokatlan meghívók

A télre jellemző adottságok ötletet teremthetnek a meghívók készítésekor.

A jégvirág, a fenyők és a tobozok , hópelyhek vagy  akár a hóval borított faágak, mintájuk vagy felületük mind felhasználható a meghívók megtervezésekor.

Téli Esküvői meghívó

Téli Esküvői meghívó

 

4 Gazdag téli ételek

Új gasztronómiai élményekben lehet részünk télen, hisz nem kell ragaszkodni a hagyományos lagzis konyhához, mivel télen egészen más típusú ínyencségeket kíván az emberek többsége. De valljuk be őszintén, a hideg tálakat magunk sem kívánjuk a téli időszakban, így helyette lehet tárkonyos csirkeleves, sült bőrös malac, mandulás- almás-fahéjas tekercs fűszeres narancsmártással. De ez csak egy példa volt a sok közül. Téli tortának meg csak a képzelet szab határt.

Téliesküvő

Téli Menyasszonyi torta

 

..és most jön párom téli kedvencei:  A forró italok

A forralt bor és a rumos tea kiváló megoldás egy téli esküvőre ( gyerekeknek természetesen a gyümölcsös teákat ajánlom ). De ha egy felnőtt nem szeretne alkoholos italt inni neki is lehet kedveskedni a gyümölcsteákon kívül például forró csokis vagy fűszeres almás fahéjas itallal.

Téli esküvő

Téli Esküvői forralt ital

 

5 Extra menyasszonyi ruhák

Odavagy a speciális megoldásokért és különleges anyagokért, amiket nyári a nagy meleg miatt nem tudsz megvalósítani? Most valóra válthatod álmod nálunk, mert mi tudatosan készülünk az egyedi igényekre, sőt mi keressük a kihívásokat . A téli táj és a menyasszonyi ruha összhangja minid is jó volt, így csodás képeket lehet készíteni egy remek fotós segítségével. Plusz bármilyen típusú ruhát választhatsz, még akár mini ruhát is, mert a benti helyég fűtött. Persze ilyenkor a hercegnős fazonok a keresettebbek gyönyörű szép szőrmés boleróval.

Mori Lee menyasszonyi ruha Gyömrő

Téli Menyasszonyi Ruha Gyömrői Esküvői Szalonunkban megtekinthető