Alfred Angelo a menyasszonyi ruhamárka

Alfred Angelo a menyasszonyi ruhamárka

Alfred Angelo márka az egyik legrégebbi családi kézben tartott divatháza Amerikában, a cég központja Floridában található . Bár Alfred Angelo leginkább menyasszonyi ruha divatban szerzett elismerést, de tervezett koszorúslány ruhákat, örömanyaruhákat, koszorúslány ruhákat és esküvői kiegészítőket is.

Alfred Angelo által tervezett ruhákat a tiszta vonalak és a klasszikus minták jellemzik, miközben továbbra is lépést tart a legújabb trendekkel. Az Alfred Angelo kollekciót négy különálló típusra lehet bontani:

  • Modern Vintage esküvői ruhakollekció by Alfred Angelo: vintage ihletésű ruhák sok csipke és egy kis hóbort jellemzi;
  • Alfred Angelo Sapphire esküvői ruha kollekció: jellemzője a nagyobb luxus és elbűvölő stílusa ;
  • „Disney Fairy Tale” mesés esküvői ruhái amit maga Alfred Angelo tervezett
  • Márkás tervezői darabok

A céget 1933-ban Philadelphiában alapította Alfred Angelo és felesége Edythe Piccione  . Világszerte több 34 országban és több mint 2500 üzletben van jelen a márka. Mára az egyik legsikeresebb menyasszonyi divattervező cég a világon. Alfred Angelo a legkisebbtől a legnagyobbig (plus size) méretig kínál ruhákat. A megfizethetőség, a megbízhatóság és az egyedülálló kínálat szinte hozzájárult ahhoz, hogy nemzetközileg is elismerté váljon a divat cég. Ne feledjük már 83 éve az egyik kedvenc márkája a menyasszonyoknak.

Ő mindig felismerte azt amivel a hölgyek kedvére tehet, nem véletlen forgalmazza a Carolina Herrera által tervezett Twilight menyasszonyi ruhát. Amit már nálunk is bérelhetsz ! 

menyasszonyi"