Tudnivalók

esküvői szalon
Tudnivalók
Fizetési opciók

Tudok fizetni bankkártyával?

Szalonunkban kizárólag készpénzzel való fizetésre van lehetőség. Ha mégsem lenne nálad, akkor a szalon közelében számos bank és automata található.

Ruhákkal kapcsolatos kérdések

Otthon hogyan tudom tárolni a ruhát?

A ruhát annak érdekében, hogy ne gyűrödjön vedd ki a ruhazsákból és lógasd fel. Az abroncsot érdemes a földön tárolni, például az ágy alá betéve, ne lógasd, hiszen deformálódhat.

Mikor lesz rám igazítva a ruha?

A ruhád minden esetben azon a héten lesz Rád igazítva, amikor az eseményed van.

Mennyire fontos, hogy milyen sarokmagasságú cipő lesz rajtam?

Nagyon fontos, hogy milyen sarokmagasságú cipő lesz rajtad, mert a szoknya hosszát ahhoz fogjuk lemérni. Annak érdekében, hogy a ruha az esküvőn is úgy álljon rajtad, ahogy méréskor kérlek ne változtasd meg az eredetileg kiválaszott cipődet.

Kit hozhatok magammal a próbára?

A Szalon mérete adott, ezt kérjük, hogy vegyétek figyelembe, viszont – bizonyos keretek között – bárkit elhozhatsz, akiben megbízol, akinek adsz a véleményére. Viszont az a tapasztalat, hogy a férfiak egyrészt kellemetlenül érzik magukat, másrészt unatkoznak. (Mi sem értjük, hogy miért.) Másrészt a próbára úgysem jöhetnek be. (Ugye tudjuk, miért.)

Ha ruhát nem, de kiegészítőt szeretnék bérelni, arra van lehetőség?

Erre sajnos nincs lehetőség.

Szállítási információk

Mikor jöhetek a ruhámért?

A szerződésben benne foglaltatik.

Ki viheti vissza a ruhámat?

Bárki visszahozhatja a bérelt termékeket, de főleg olyat válassz, akiben megbízol és oda is ér vele időben.

Hogyan szállítható a ruha?

Abban a zsákban, amit adunk hozzá, bármilyen közlekedési eszközön tudod szállítani a ruhát.

Miben tudom szállítani a ruhámat?

A tőlünk kapott, zipzáros ruhazsákban.

Ki veheti át a ruhát?

Csak és kizárólag a bérlő veheti át tőlünk a ruhát.

Esetlegesen felmerülő problémák esetén

Tudok szerződni, ha még nem múltam el 18 éves?

Igen, tudsz szerződni. Amennyiben még nem múltál el 14 éves, a gondviselőddel tudunk szerződést kötni.

Tudsz szerződni : A törvény szerint, a 16. életévét betöltött, de a 18. életévét be nem töltött személy szerződéskötésére az alábbiak vonatkoznak:  ”A korlátozottan cselekvőképes kiskorú a törvényes képviselőjének közreműködése nélkül (…)megkötheti a mindennapi élet szokásos szükségleteinek fedezése körébe tartozó kisebb jelentőségű szerződéseket.”

Ez annyit jelent, hogy kérlek amikor kiválasztottad a ruhád és szerződni szeretnél velünk akkor a gondviselőd kíséretében gyere el, hiszen szerződni vele tudunk ez esetben. Köszönjük szépen.

Mi történik, ha elhagyok egy kiegészítőt?

Akkor nagyon szomorúak lennénk. 🙁 Ilyen esetben utólagos hiánypótlási díjat kell fizetni. Ha mégis megtalálnád az elhagyott kiegészítőket, kérünk. mihamarabb hozd vissza a Szalonba, hiszen nekünk a termékek számítanak ( lehet, hogy nem tudjuk pótolni), a blokk ellenében a pótlási díjat ez esetben visszafizetjük.

Mi történik, ha később hozom vissza a ruhám?

Kérjük, hogy a ruhákat próbáljátok meg időben visszajuttatni, hiszen a következő mennyasszony/bérlő is ugyanolyan állapotban szeretné megkapni, ahogyan te is kaptad, ehhez viszony időre van szükségünk. Ha esetleg mégis késel a ruha visszahozásával, a napidíj minden esetben 5000 Ft/nap.

Mi történik, ha megsérül a ruha?

Remélhetőleg ez a lehetőség nem fog megtörténni, hiszen ezekre a csodálatos menyasszonyi ruhákra még a férfiak is duplán vigyáznának. 🙂

Abban az esetben, ha mégis megtörténik a baj a menyasszonyi ruhával, akkor utólagos kárpótlási díjat kell fizetni, a bérleti  szerződésben foglaltak szerint.

Természetesen mielőtt elviszed a ruhádat, újra átbeszélünk mindent, hogy mikre kell odafigyelned. Ha minden tanácsot betartasz akkor nem sok esély lesz arra, hogy a menyasszonyi ruha sérüljön.