Eladó ruháink

esküvői szalon
Kedves Vendégek!

Eladó ruhák kedvező áron!

Ha nem szeretnél bérelni, hanem inkább megvásárolnád álmaid ruháját akkor nálunk jó helyen jársz! Kifutó modelljeinket kiárusítjuk és lehet valahol köztük lapul a számodra tökéletes ruha! Kérj időpontot, gyere el, próbáld fel és vidd haza! 

Időpont kérése javasolt, hogy a ruhapróbán csak veled tudjunk foglalkozni és senki se zavarhasson meg téged a nagy döntésben!

Telefonszám: 06 70 944 33 83

Találd meg álom ruhád akár már 15 000 Ft-ért! Ne szalaszd el ezt a nagy lehetőséget!

Ezentúl ebben az albumban fogjátok megtalálni azokat a menyasszonyi ruháinkat és színes ruháinkat amelyeket meg is tudtok vásárolni.  Érdeklődni a részletekről a kapcsolati oldalunkon , a 0670 944 33 83 -as telefonszámon vagy https://www.facebook.com/mysticmomenteskuvoiszalon/ a  oldalon keresztül tudtok. Eladó ruháink között folyamatosan vannak menyasszonyi ruhák, alkalmi ruhák, menyecske ruhák és koszorúslány ruhák is. Ha szeretnétek megtekinteni és felpróbálni ruháinkat akkor a fentebb említett kapcsolati oldalunkon vagy telefonszámon keresztül tudtok egyeztetni időpontot ruhapróbára. Továbbá nem csak eladó ruháink vannak, hanem egyéb kiegészítőink is mint pl.: hajdíszek, nyakláncok, tortadíszek…stb. Természetesen a bérelhető ruháink is megtekinthetőek és próbálhatóak a ruhapróba során. Bérelhető ruháink között szintén megtalálhatóak menyasszonyi ruhák széles választéka, koszorúslány ruhák, menyecske ruhák stb……  A feltöltött képek csak töredéke azoknak a ruháknak amelyek megtalálhatóak megvételre vagy bérlése szalonunkban. Persze igyekszünk folyamatosan feltölteni az aktuális képeket. 

Ne felejtsétek el nálunk a ruhapróba ingyenes! Fontos! Kérj időpontot, hogy a ruhapróba zavartalanul telhessen és csak veled tudjunk foglalkozni.

Várunk titeket szeretettel Gyömrőn a Romantika Fővárosában, a Mystic Moment Esküvői Ruhaszalonban.

Családias környezetben, személyre szabott árakkal és álom ruhákkal várunk titeket!